logo-hamedghasemi
logo

اتوماتیک سازی رویه‌ ها در اکسل

اکسل​

اتوماتیک سازی رویه ها در اکسل یکی از مجموعه‌ ترفندهایی است که قرار است در ادامه با نحوه انجام آن آشنا شوید. این اقدام باعث سهولت در انجام کارهای شما خواهد شد. ابتدا باید بدانید که چارت‌ها برای تصمیم‌گیری کمک زیادی به شما می‌کنند. یقینا به جای استفاده از زنجیره‌ای از اعداد در ردیف و ستون، رسم یک نمودار به سادگی و زیبایی، می‌تواند داده‌ها شما را به تصویر بکشد. شاید فکر کنید که رسم نمودارهای پیچیده در نرم‌افزار اکسل یک کار سخت است، اما باید بگوییم که این تصور درست نیست. در این مطلب سعی داریم شما را با انجام ترفند اتوماتیک سازی رویه ها در اکسل آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

چرا باید اتوماتیک سازی رویه ها در اکسل را انجام دهید؟

همان‌طور که می‌دانید، نمودارها به تصمیم گیری سریع شما کمک می‌کنند؛ زیرا می‌توان با استفاده از آن‌ها به‌سرعت نتایج داده‌ها را مشاهده نمود و در مورد تغییراتی که لازم است انجام شود تصمیم‌گیری کرد. اما مشکلی که در ارائه داده‌ها به شکل نموداری در اکسل وجود دارد، این است که با هر بار تغییر دادن اطلاعات باید نمودار را دوباره ایجاد نمود.

خبر خوشایند این است که شما با شناخت ترفند‌های لازم اتوماتیک‌سازی دیگر با این مشکلات رو به رو نمی‌شوید. شما می‌توانید با انجام سه مرحله بسیار ساده، نمودارهایتان را در نرم‌افزار اکسل به شکل خودکار آپدیت کنید و با این کار، با تغییرات عددی نمودارتان نیز حالت جدیدی پیدا خواهد کرد. برای انجام این ترفند تنها کافی است اصول رسم نمودار در اکسل را یاد بگیرید.

مراحل انجام اتوماتیک سازی رویه ها در اکسل

 همان‌طور که دانستید، سه گام برای اتوماتیک سازی جداول اکسل وجود دارد که باید آن‌ها را انجام دهید. در مرحله اول نیاز است یک صفحه گسترده ایجاد کنید که بتوانید داده‌ها و اطلاعات مورد نیازتان را در آن قرار دهید. این صفحه باید امکان اضافه کردن اطلاعات جدید را در خود داشته باشد. مطمئن شوید که هر ستون Header دارد.

گام دوم برای انجام این کار ساخت یک جدول است. در آفیس 2016 جدول‌ها شکل پیشرفته‌تری به خود گرفته‌اند. شما می‌توانید در این جداول داده‌هایتان را به شکل گروهی مدیریت کنید. هدف نهایی شما از مدیریت این داده‌ها قابلیت آپدیت کردن آن‌ها به شکل اتوماتیک بر روی نمودار است. برای انجام این کار کافی است داده‌هایتان را با زدن گزینه Insert و انتخاب جدول مورد نظرتان، در نمودار قرار دهید.

در صفحه‌ای که مشاهده خواهید کرد باید گزینه جدول من هدر دارد یا همان My table has headers را انتخاب کرده و سپس بر روی دکمه ok  کلیک نمایید. مدلی که قرار است نمودار نهایی شما باشد بسیار اهمیت دارد.

در این مرحله شما باید تغییرات بصری را که می‌خواهید بر روی نمودار ایجاد کنید. ایجاد ردیف‌های جدید و اضافه کردن داده‌های بیشتر در این مراحل امکان‌پذیر خواهد بود. حال می‌توانید اتوماتیک بودن این نمودار را امتحان کنید. نمودار شما باید بر اساس تغییراتی که در محور ایکس ایجاد می‌شود، آپدیت شود. اگر از آپدیت شدن آن اطمینان حاصل کردید؛ باید بگوییم که شما مراحل اتوماتیک سازی رویه ها در اکسل را به شکل صحیحی انجام داده‌اید.

کلام آخر

در این مقاله با نحوه اتوماتیک سازی رویه ها  در اکسل و چرایی انجام آن آشنا شدید. اگر کارهای روزمره شما با اکسل کردن اطلاعات می‌گذرد، باید به شما این اطمینان را بدهیم که به این ترفند نیاز خواهید داشت؛ زیرا هر بار که بخواهید داده‌های جدیدی به جداول قبلیتان اضافه کنید، باید به شکل دستی مراحل ایجاد نمودار را طی کنید که این کار شما را سخت خواهد کرد.

اما در این حالت شما می‌توانید با خیال راحت مقدار داده‌ها را تغییر دهید و مشاهده کنید که به شکل اتوماتیک تمام جداول تغییر می‌کند. امیدواریم توانسته باشیم به شما کمک کنیم.